top of page

Netti-Rokkimuskari

Rokkimuskari aloitti keväällä 2021 uudet Netti-Rokkimuskarit. Kun olosuhteet pakottivat Rokkimuskarit etäopetukseen, huomasimme viikoittaisen musiikkihetken tutun opettajan kanssa merkitykselliseksi etäyhteydestä huolimatta. Syntyi ajatus kokonaan netissä toteutetusta Rokkimuskarista, johon pääsisi osallistumaan mistä vain. Tervetuloa mukaan – ympäri Suomen!

Netti-Rokkimuskarissa tutustutaan musiikkiin ja sen eri elementteihin laulun leikin ja liikkumisen keinoin. Pääkaupunkiseudulla suuren suosion saavuttanut Rokkimuskari tarjoaa vauhdikkaan vaihtoehdon perinteisempään muskariin ja nyt haluamme tuoda saman kokemuksen myös kotisohville. Rytmimusiikin maailmaan pääsee tutustumaan turvallisesti esimerkiksi Tupperware-rummuin J. Karjalaisen tahtiin tai tanssien Vesalan kanssa.

Netti-Rokkimuskarissa opetus tapahtuu livenä nettiyhteyden kautta. Muskariryhmä kerääntyy yhteen Zoomissa musisoimaan opettajan kanssa.  Internet on opetusvideoita pullollaan, mutta Netti-Rokkimuskari tekee musisoimisesta hauskaa yhdessä muskarikavereiden ja osaavan opettajan seurassa. Zoomissa lapsilla on myös mahdollisuus vuorovaikutukseen opettajan ja toistensa kanssa. Netti-Rokkimuskari pidetään viikottain samaan aikaan, jolloin lapset saavat arkeensa ihan oman musiikkihetken. Netti-Rokkimuskarit kestävät 25 minuuttia, joten perheen pienimmätkin rokkarit jaksavat keskittyä loppuun saakka.  

 

Hinnasto: 

Netti-Rokkimuskarikausi maksaa nyt vain 60 euroa ja sisältää 15 hauskaa rokkihetkeä (á 25 min)! 

 

Ilmoittautuminen: 

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä ilmoittautumislomake täällä! Ilmoittautuminen on sitova, ja opetus alkaa syyskuun alussa, tai myöhemmin, jos ryhmäkoko ei ole riittävä. 

Lue Netti-Muskarin tarkemmat säännöt painamalla tästä! 

RokkimuskariLOGO_2020_NETTI_final2.jpg
bottom of page