Opetus

Rokkimuskarissa jokaiselle ikäryhmälle on tarjolla oma ryhmä. 
Suosittelemme Rokkimuskaria 1-8-vuotiaille. 

Opetus tapahtuu arki-iltaisin (ma-to) klo 16-20 välillä.

 

Toimipaikkakohtaiset aikataulut ilmoitetaan erikseen.

ROKKIMUSKARI PIDÄTTÄÄ ITSELLÄÄN OIKEUDEN MUUTOKSIIN.
Jos ehdotetut ajat eivät käy, ota yhteyttä ja esitä muutostoive.

Henkilöstö

Rehtori:
Aarne ”Arska” Himberg, MuM

Opettajat:
Helena Dumell

Galina Gul
Iida Häkkänen

Anni Järviö

Liisa Kivinen

Pietari Mikkonen

Liisa-Sofia Nikula

Olli-Petteri Paasi

Lasse Rautiainen

Emmi Uimonen

Lähiopetuksen poikkeusjärjestelyt keväällä 2021

Toiminnan käynnistyminen lähiopetuksessa ei koske alle 3-vuotiaiden ryhmiä sillä aikuinen ei voi rajoitusten vuoksi olla tunnilla mukana. Alle 3-vuotiaille järjestämme halutessa etäopetusta. Mikäli et ole vielä etäopetusryhmässä ja haluaisit aloittaa sellaisessa (alle 3v) niin ole yhteydessä.

Tässä esitettynä toimet joilla Rokkimuskaria on mahdollista järjestää lähiopetuksessa turvallisuutta ja rajoituksia noudattaen:

 • Aikuinen saa tulla sisätiloihin vain saattamaan ja hakemaan lapsen (ulkovaatteet ja käsipesu). Sisätiloihin ei saa jäädä odottamaan tunnin ajaksi. Paikalle kannattaa tulla siis vain vähän ennen tunnin alkua ja heti tunnin loputtua. Aikuisen on käytettävä sisätiloissa kasvomaskia.
   

 • Muskariin ei saa tulla, mikäli lapsella tai saattajalla on minkäänlaisia sairauden oireita (esim. yskä, nuha, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet, päänsärky tms.)
   

 • Ryhmien välille jätetään siirtymäaika, jotta ruuhkat eteisessä vältetään ja tila ehtii tuulettua. Tämä saattaa vaikuttaa myöhäistäen tai aikaistaen hieman totuttuja aikatauluja.
   

 • Rokkimuskarissa noudatetaan turvavälejä koko tunnin ajan ja vältetään lähikontaktia vaativat leikit ja toiminnot. 
   

 • Lasten kädet desinfioidaan opettajan opastuksella tunnin  alussa
   

 • Opettaja desinfioi soittimet vähintään ryhmien välissä, mahdollisuuksien mukaan myös tunnin aikana. 
   

 • Opettaja käyttää kasvomaskia.
   

 • Ryhmäkoko pidetään tarpeeksi pienenä tilaan suhteutettuna jotta turvavälit on mahdollista pitää.
   

 • Aikuisen on oltava tunnin aikana tavoitettavissa puhelimitse mikäli opettajan täytyy saada vanhempaan yhteys kesken tunnin.

Huom! Ylläolevista järjestelyistä olisi hyvä keskustella lapsen kanssa jo etukäteen kotona niin ne jäävät paremmin mieleen ja lapsi tietää miten muskarissa toimitaan. Tehdään kaikki yhdessä turvallinen Rokkimuskari jotta toiminta voi jatkua niin pitkään kun mahdollista! :)

Seuraamme kaupungin ja hallituksen ohjeistuksia ja tilanteet voivat muuttua lyhyelläkin varoitusajalla. Mikäli toiminta joudutaan siirtämään etäopetukseen, annamme etäopetuskerroista 25% alennuksen.

Näin meillä Rokkimuskarissa...

- Rokkimuskarissa käytetään pääasiassa sähköisiä soittimia, jolloin volyymiongelmaa ei tule! 

- Perinteinen muskari on ehkä monille lapsille paras vaihtoehto, mutta joillekin se ei enää nykypäivänä riitä. Kiinnostaako Sinun lastasi esimerkiksi pop-laulu, sähkökitara, rummut, basso tai syntetisaattori?

- Rokkimuskarin ohjelmistosta löytyy vanhoja tuttuja lastenlauluja uudelleen sovitettuina sekä uudempia hittejä artisteilta kuten Robin, Hevisaurus tai Kikattava Kakkiainen. Pyrimme myös toteuttamaan lasten kappaletoiveita aina Baby Sharkista Boom Kahiin! 

- Rokkimuskarissa opettajat ovat päteviä ja osaavia musiikkikasvattajia. Rehtorimme pystyy valitsemaan opettajia esimerkiksi työpaikaltaan Sibelius-Akatemian musiikkikasvatusosastolta!

- Rokkimuskari ei toimi kuten moni muu musiikkileikkikoulu... Meillä ei peritä lukukausimaksuja ennakkoon!

 

- Rokkimuskaria saa tulla kokeilemaan ilmaiseksi. Emme peri tutustumiskäynnistä maksua, jos lapsi ei haluakaan jatkaa!

- Rokkimuskarissa lukukausimaksu maksetaan kahdessa erässä. Jos lapsi haluaa lopettaa kesken kauden, emme peri kausimaksun toista erää! Jos taas lapsi aloittaa Rokkimuskarin kesken kauden, laskutamme luonnollisesti vain puolet lukukausimaksusta!

 

- Rokkimuskarin toiminta laajenee koko ajan! Mille alueelle Sinä haluaisit uuden Rokkimuskarin?